Tarrasu bölgəsində yetişdirilən Kosta Rika qəhvəsi Mərkəzi Amerika xalqlarının mədəniyyətini təcəssüm etdirir. 1200 ilə 1800 metr yetişdirilən bu qəhvə dənəcikləri ideal iqlim şəraitində böyüyərək, həqiqətən müstəsna bir ləzzət profili yaranır.
Kosta Rika qəhvəsi iki tanınmış Arabica çeşidinin möhtəşəm qarışığıdır: Caturra və Katuai. Hər bir çeşid özünəməxsus xüsusiyyətlərini qataraq, xüsusi bir dad yaradır.
Kosta Rika zəngin qəhvə irsi ilə məhşurdur və bizim qəhvə yetişdirmə sənətini təkmilləşdirmiş yerli fermerlərin peşəkarlığını əks etdirir. Vulkanik torpaqları, bol yağışları və mükəmməl hündürlüyü ilə Tarrasu ləzzətli ləzzət və ətir balansı ilə qəhvə dənələri istehsalı ilə məşhur bir bölgədir.